Back to All Events

Het Hamiltoncomplex

  • HETPALEIS Meistraat 2 Antwerpen, Vlaanderen, 2000 Belgium (map)

Het Hamiltoncomplex wordt een voorstelling met 13 meisjes van 13 jaar en een bodybuilder. Maar wie zijn ze, die meisjes van 13? Soms lijken ze op elkaar, dan weer zijn ze zichzelf. Ze citeren, kopiëren en halen heden en verleden schaamteloos door elkaar. Ze slaan elke vorm van zekerheid onder je voeten vandaan. Niets is wat het lijkt.

Het Hamiltoncomplex belooft een fysieke, visuele maar ook filosofische voorstelling te worden over die momenten in het leven waarop dingen beginnen te kantelen. Maar bepaalt een kantelpunt ook je identiteit?

In Het Hamiltoncomplex komen fantasie en realiteit, heden en verleden, gedachten en expressies, kopieergedrag en heldendom samen, soms vloeiend, dan weer brutaal.

Earlier Event: April 8
Het Hamiltoncomplex
Later Event: April 17
transfo collect