Back to All Events

winterschool / Rachid Benzine

  • GC De Kriekelaar Gallaitstraat 86 Schaarbeek, Brussel, 1030 Belgium (map)

De Winterschool is een jaarlijks terugkerend initiatief georganiseerd door de film en theaterschool RITCS waarbij de deelnemers gedurende een drietal weken ondergedompeld worden in een reeks trans-disci- plinaire workshops die georganiseerd worden rond een centraal the- ma. Dit jaar wordt er onder de noemer EAST (M)EATS WEST gewerkt rond het thema van het Midden Oosten, waarbij het van meet af aan duidelijk was dat we wilden werken met kunstenaars uit de regio zelf. Naast de workshops, gegeven door Omar Abusaada, Nadine Salib, Ma- lek Gnaoui en Ruud Gielens, omvat de winterschool ook een publiek programma van lezingen, kunstenaarspresentaties, filmvertoningen en artistieke interventies. Een soort mini-festival dus, dat voor de gelegen- heid zijn intrek neemt in en rond de gebouwen van De Kriekelaar, Rue Gallait 86, 1030 Schaarbeek. Voor de meest recente informatie: www. ritcs.be of www.dekriekelaar.be

Earlier Event: January 6
winterschool / Jef Lambrecht
Later Event: January 8
winterschool / Lucas Catherine