Back to All Events

SJOW - Tint - met Ahlaam

  • Bozar - Studio 23 Ravensteinstraat Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, 1000 Belgium (map)

‘All the world’s a stage, and all the men and women are merely players’

Tint organiseert “SJOW”, een sociaal-experiment met jongeren in Brussel. Na een uitgebreide preselectie stellen zes kandidaten zich voor aan het grote publiek met als doel zichzelf één maand lang te filmen.  Ze zijn bereid hiervoor hun privacy 24 uur op 24 op te geven.  Slechts één kandidaat kan intekenen voor deze unieke ervaring en de prijzenpot van 8000 euro winnen. Op vrijdag 1 december om 20u45 wordt er in Bozar, ter gelegenheid van Brussels Bijou, uit de zes jongeren één kandidaat gekozen om dit experiment uit te voeren.   

Tint wil zich verdiepen in de beeldcultuur van Brusselse jongeren en vooral hen aan het woord laten via de voor hun gangbare communicatiemiddelen.  Daarom wil Tint deze jongvolwassenen en hun publiek de kans bieden om een ongefilterde inkijk te geven in hun levens.  Dit project kwam mede tot stand dankzij de steun van de VGC en Zinnema.

 

Earlier Event: October 29
werkweek 29 oktober - 5 november 2017
Later Event: December 17
Bal Mosquee