Back to All Events

Terra Form 2.0 - Love At First Sight

In 2016 werd binnen Transfo Collect in verschillende stadia collectief gewerkt aan TERRA FORM*2.0: in een tijd waar de grond steeds vaker van onder je voeten wordt uitgetrokken gaat TRANSFO COLLECT op zoek naar wat nieuwe gemeenschappelijke grond kan inhouden. Na de collectieve voorstelling TERRA FORM* werkten verschillende leden van TRANSFO COLLECT in april 2017 aan hun eigen interpretatie van begrippen als ‘biosfeer’, ’terraformation’, ’thuis’ en ‘grond’.

Een deel van het materiaal ontstaan tijdens TERRA FORM* is te zien op Love at First Sight als TERRA FORM * 2.0. Farbod staat op podium met SHIRAZ en Giovanni met DODO. Mogelijk spelen er aan hun zijde nog enkele andere makers uit TRANSFO COLLECT, bijvoorbeeld Hasib met HOME of Abdoulaye met PLANETARIUM, Alice met Green Grass en wie weet nog anderen.

MEER INFO:

Later Event: October 20
STIGMATE - Sihame Haddioui