Back to All Events

TRIGGER OF HAPPINESS - Ana Borralho & João Galante met TransfoCollect


  • Beursschouwburg, A. Ortsstraat 20-28 1000 Brussel België (map)

Hoe we kunnen groeien en zijn en hoe we ons hierbij kunnen vinden zonder ons te verliezen.

Eén op drie jongeren is ooit depressief geweest. Als hormonale tornado’s zijn ze het slachtoffer van hun eigen ontwikkeling, zijn ze gevoelig voor stress, druk, ruzie en tienerdrama. Zelden voelen ze zich trots of gelukkig. Maar wat is geluk? Wat kan geluk triggeren? Ligt geluk buiten onze comfortzone?

Voor deze voorstelling werken performers Ana Borralho en João Galante samen met TransfoCollect, een groep Brusselse jongvolwassenen tussen 18 en 23 jaar. Via de dromen en verwachtingen van deze jongeren - voor wie de toekomst een vaag iets is - herdenken ze onze huidige manier van samenleven in een snel veranderende wereld.