Back to All Events

SHIRAZ - Farbod Fathinejad

  • GC De Linde Kortenbachstraat 7 1130 Haren Belgium (map)

SHIRAZ is een artistiek onderzoek naar processen van verlangen en weerstand in underground bewegingen. Het vertrekt vanuit de vaststelling dat kapitalisme nog steeds de norm is in de samenleving en zich dominant in onze levens blijft manifesteren. Een giftige samenleving die ons meer doet consumeren dan we eigenlijk kunnen verteren. Indien je, om welke reden dan ook, een kritisch perspectief werpt op deze ideologie, spuwt het systeem je uit. Net daarom onderzoekt Shiraz het alledaags leven van mensen die zin proberen te geven aan het cultureel geweld dat zich voortdurend reproduceert in ieder van ons. 

Productie: CityLab Pianofabriek In samenwerking met: Kunstenwerkplaats Pianofabriek Voorstelling gekiemd bij TransfoCollect

Later Event: April 28
STIGMATE - Sihame Haddioui