CONNECTING PEOPLE - Giovanni Baudonck

"De geschiedenis van de mensheid is een verzameling van allemaal pogingen om zich te verbinden. En het falen daarvan... Een constante zoektocht naar pure communicatie. Een avontuur van vinden en verliezen. Voortgedreven door onze wens om uit ons isolement te kruipen..." 

De klantendienst is de boodschapper van de 21ste eeuw. 
Het je een probleem? 
Giovanni staat voor u klaar! 
6 dagen op 7
van 8u30 tot en met 21u 's avonds, 
ook op feestdagen. 

Connecting People is geïnspireerd op Giovanni's jarenlange ervaring in een callcenter en schetst de eenzame zoektocht van een personage op zoek naar oprechte communicatie. In Connecting People worden soundscapes, foto's, zang en dans geassembleerd tot een erg herkenbaar, soms komisch maar vooral hartverscheurend verhaal.  

Giovanni toonde de eerste aanzetten van zijn monoloog op het WIP (work in progress) van het Mestizo Arts Festival 2015 onder de werktitel “The Voice van Vlaanderen”.

Voor Connecting People werd Giovanni gecoacht door regisseur en acteur Geert Vandyck (oa.BRONKS/Kloppend Hert).

Connecting People
29 & 30 september 2016
om 20u
Rataplan, Wijnegemstraat 27, 2140 Borgerhout