INVITED - Seppe Baeyens, met Roel & Adnane

INVITED_SeppeBaeyens_UltimaVez_PhotoDannyWillems.jpg

Seppe Baeyens’ nieuwe voorstelling komt er na intensief onderzoek naar (podium)ruimte en co-auteurschap binnen hedendaagse dans. In INVITED formuleert Baeyens zijn artistieke antwoord op de vraag hoe het publiek mee de choreografie bij een voorstelling kan schrijven. Met dans als gemeenschappelijke taal wil hij op een uur tijd naar een alternatieve manier van samenleven  zoeken en zo een gemeenschap stichten met cast en publiek.

INVITED bestaat uit een diverse en intergenerationele groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving. Ook het publiek zal een belangrijke rol innemen. Essentieel onderdeel van INVITED is de scenografie. Deze verkleint de afstand tussen spelers en publiek door hen samen deel uit te laten maken van één duidelijke (democratische) vorm.

REGIE & CHOREOGRAFIE Seppe Baeyens - GECREËERD MET & UITGEVOERD DOOR
een cast van verschillende generaties en publiek - ORIGINELE MUZIEK LIVE Stef Heeren, Kwinten Mordijck, Karen Willems - DRAMATURGIE Kristin Rogghe - SCENOGRAFIE & LICHTONTWERP Ief Spincemaille - KOSTUUMS Lieve Meeussen - ARTISTIEK ADVIES Wim Vandekeybus - TECHNISCHE COORDINATIE Tom De With - PRODUCTIE Seppe Baeyens / Ultima Vez - COPRODUCTIE Koninklijke Vlaamse Schouwburg (Brussel) - MET DE STEUN VAN
Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid, Casa Kafka Pictures Tax Shelter empowered by Belfius