MUNTTHEE (the sequel) - Adnane Lamarti

munt2.00.jpg

Adnane zoekt verder naar het ideale recept van MUNTTHEE… ditmaal mogen enkele deelwerkingen van De Kriekelaar, zoals de seniorenwerking en verschillende vrouwenwerkingen, komen proeven van zijn MUNTTHEE op vrijdag 26 oktober in De Kriekelaar…

Muntthee is het eerste stuk van Adnane Lamarti (TransfoCollect). Hij brengt tijdens dit toonmoment elementen uit zijn eigen leefwereld op scène. In een mengeling van kleuren en culturen vertelt hij zijn visie op identiteit. Wat is een mens? Wat maakt de maatschappij van ons? Wordt onze echte identiteit niet vaak weggewist of 'weggeleerd'? Zien ouders, onderwijzers en de samenleving ons als wie we echt zijn of spelen vooral verwachtingen een rol? Een stuk over identiteit, zijn wie je bent en gezien worden als mens. - Work in progress -

Vrijdag 26 oktober om 10u30 in GC De Kriekelaar - gratis mits reservering

met de steun van De Kriekelaar, TransfoCollect, Circuit Jong & Divers en DARNA